Vítejte v Arantii

Milí přátelé, milá světýlka,

srdečně vítejte na těchto stránkách! Věřím, že pro vás texty budou směrovkou k tomu, co hledáte a díky čtení si uvědomíte, že tu na Zemi nejste náhodou. Že jste vzácnou světelnou bytostí v lidském těle, která prožívá lidskou zkušenost.
A že když k životu přistoupíte s láskou a otevřeností, svůj život si zamilujete a kráčíte pak cestou svého poslání.
Přeji vám radostné čtení a mnoho krásných okamžiků při poznávání sebe sama

Marketa Selinijana

Kryon Channelingy

Terapie světla

Arantia produkty

Akademie Arantia

Energie skutečnosti

Aktuální akce

Zdravá spiritualita

O nás

"Vše, co prožíváš má svůj smysl. A když pochopíš, čemu se učíš, můžeš svůj život zmistrovat a stát se člověkem, který žije jak vnitřním tak vnějším bohatstvím. Tato hojnost se odráží ve všem, co děláš,
od zdraví, přes harmonické vztahy až po schopnosti, po kterých lidstvo dlouhodobě sní.
Nic není nemožné, překážky jsou pouze ve Tvém vlastním nitru. Když je odložíš, zázraky přichází."

Výjimečná místa Země

Planeta Země je výjimečnou planetou ve vesmíru.
Je to svět, který je víc než jen potěšením pro naše oči.
Když se kolem sebe podíváme z pohledu energií, nepřestaneme žasnout nad tím, co všechno je na Zemi možné, co vše nám planeta nabízí a jak nám život usnadňuje, když jí nasloucháme. Vydej se s námi poznat některé z energetických klenotů Lady Gaia!

Image

Kryon - Svitky tvé moudrosti


Kniha a 52 karet k láskyplné práci na sobě.
Nástroje k transformaci s energiemi skutečnosti. Cyklus "Svitky tvé moudrosti" je učebnicí, do které se tvé nitro zamiluje na první pohled. Již nyní o ní dobře ví. A proto se optej svého srdce, co říká na cestu transformace, kterou bys mohl pomocí těchto svitků započít.

Vize ARANTIA

Arantia je jedno z duchovních jmen Lady Gaia. Je to vysoce vibrující oblast nitra Země, která nikdy nebyla zasažena dualitou. Je to svět, ve kterém panuje harmonie na všech úrovních. Svět, který se snaží pomoci v pozvednutí vibrací celé planety Země, přesto však ctí svobodné rozhodování lidstva jako celku i svobodnou vůli jednotlivých lidí. Přihlíží postupnému zvyšování vibrací již tisíce let a právě v poslední době přichází s aktivní pomocí, neboť rychlost zvyšování vibrací vrcholí a je možné obnovovat vědění u těch, kteří jsou na to připraveni a žijí v souladu se zákony Lady Gaia. Žijeme ve vzrušující době, ve které je možné prolínání světů, a kde náhody neexistují.





Denní karta

Blog

Diskusní forum


Řekli o nás:

Newsletter ARANTIA – zůstaňte s námi!

Zaregistrujte se k odběru Newsletteru. Stačí jednoduše zadat e-mailovou adresu a již vše funguje.

 

Vaše e-mailová adresa

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Podmínky pro zpracování osobních údajů a souhlasím s nimi.